Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Proskin behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Se Jane Iredales produktkatalog her.

 

Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter.

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinere dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed of behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er ude: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. 100% vegansk.

 

Hos Skønheden & Muskelsmeden har vi valgt at føre SHELLAC® og VINYLUX™ fra CND™ som leverer markedets bedste produkt både med hensyn til udseende og holdbarhed.

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage og hærdes i UV lys. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.

VINYLUX™ er den langtidsholdbare neglelak op til 7 dage, med et hav af fordele. Lakken tørrer på kun 8,5 minut, og da Base Coat (underlakken) er indbygget i farvelakken, skal du kun bruge farvelak og Top Coat (overlak) for at lave en perfekt lakering. Ydermere falmer Top Coat'ens høje glans ikke.

VINYLUX™ har vundet adskillige priser, deriblandt Danish Beauty Award pga. den fantastiske holdbarhed.

 

Vi benytter os af LYCON i klinikken til voksbehandlinger af kroppen, som er absolut førende indenfor voks produkter.

LYCON blev grundlagt i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien og findes nu i mere end 45 lande og steder som Dubai, Vegas Hollywood London hvor kendte stjerner såvel som kræsne kvinder og mænd sværger til LYCON. Det der startede som en familievirksomhed i 1935, hvor Lydia gik i sin fars fodspor.

Formler med den fineste naturlige harpikser, bivoks og sanselige aromaterapi, gør at LYCON leverer overlegne resultater og fjerner stædige hår så korte som 1 mm som ingen anden. Samtidig giver LYCON voks ved lav temperatur en super smidig og blid voks, samt en plejende hud-behandling for ekstra komfort, selv på den mest følsomme hud. Fagfolk bruger LYCON med tillid, for at opnå fuldstændig hårfri resultater for alle typer af hårvækst, hver gang. LYCON nyder uden sidestykke anerkendelse verden over for uovertruffen produktkvalitet, uddannelse og faglig integritet.

LYCON har således i årtier sat standarden for voks og er markedsledende med mange innovative opfindelser.