Om os

SUND HUD ER IN!

Ønsker du at opnå din sundeste hud nogensinde, så står vi klar til at hjælpe dig! Vi er eksperter i sund hud og er klar til at give dig en målrettet hudpleje oplevelse udover det sædvanlige. Vi tilbyder skræddersyede behandlinger udført af indehaver og Dermalogica uddannet kosmetolog Louise, så du kan opnå enestående resultater. Alt starter med en FaceMapping® hudanalyse, som giver os de bedste forudsætninger for at sammensætte en behandling og et hjemmeplejeprogram, der er tilpasset til din huds specifikke behov. Vi kan tilbyde dig at blive medlem af vores loyalitetsklub, mitDermalogica, så du får 15% rabat på Dermalogicas produkter udbetalt i bonuspoint. De bonuspoint kan du indløse til gratis produkter. Dvs. mere sund hud for pengene. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller læs mere om mitDermalogica her. 

Vi kan også guide dig, når det gælder makeup. Vi fører Jane Iredale, som er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler med sundhedsfremmende egenskaber. Jane Iredales produkter indeholder ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden. Vi tilbyder også at lægge din makeup. 

Det er for os vigtigt at kunne tilbyde en professionel oplevelse , om det er en dybdegående sportsmassage, retning af bryn eller påsætning af lashes. Derfor videreuddanner alle i klinikken sig indenfor deres respektiver områder, så de kan være netop din specialist når du har behov for vores ekspertise.

Skønheden & Muskelsmeden åbnede i 2018 i lyse ny-renoverede lokaler med havudsigt og nem adgang til parkering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!