Behandlinger

Kropsbehandlinger

Ønsker du en alsidig behandling, som afstresser dig, styrker hudens celler og elasticitet, og som samtidig lindrer ømme eller skadede muskler? Skønheden & Muskelsmeden tilbyder en række af kropsbehandlinger, som forener kosmetik, fedtreducering og bearbejdning af dine muskler. Alle kropsbehandlinger varetages af klinikkens ejer, Louise, som er autoriseret fysiurgisk massør, kosmetolog og akupunktør. Før alle behandlinger får du en samtale med Louise, så hun kan give dig en skræddersyet og holistisk kropsmassage med dit velvære i fokus.     

Du altid velkommen til at ringe og få en snak med Louise på eller 2512 2125.

Klippekort

Det kan opnås 10% rabat ved køb af et 10-turs klippekort i klinikken.

Dybdegående fysiurgisk / sportsmassage eller velværemassage 30 min.
Dybdegående fysiurgisk / sportsmassage eller velværemassage 60 min.
Dybdegående fysiurgisk / sportsmassage eller velværemassage 90 min.
Comfort Zone Body Spa Relax

Behandlingen starter med krops-peeling, herefter 45min. afslappende krops-massage med en plejende og nærende olie, som indeholder kraftige anti-oxidanter og reparerer cellemembraner og beskytter de frie radikaler. Behandlingen kan evt. kombineres med en af tre aromaer for en mere afslappende effekt.

MUSCULUPAT® ELEVBEHANDLING (1. Konsultation)

Musculupati® er en ny behandlingsform hvor musculære problemtikker og skader behandles. Her anses kroppen som en helhed ud fra den vestlige forståelse af kroppens fysiologi og anatomi, i kombination med den traditionelle kinesiske medicin (TKM). Din Musculupat® behandler starter dit forløb med en kropsanalyse og testing, for at specificerer problemet, hvorefter din Musculupat® behandler planlægger en optimal behandling/behandlingsforløb til netop din problematik.
Du vil opleve at flere behandlingsteknikker kombineres for at opnår de bedste resultater, bl.a. massage, akupunktur, cupping, kropsterapi, zoneterapi m.m. Du skal booke denne behandling hvis du har et problem eller skade som du ønsker at komme i bund med og få behandlet.

MUSCULUPAT® ELEVBEHANDLING

Book denne behandling som opfølgning på 1. Musculupati® konsultation. Dette er den ultimative behandling til dig, som har spændinger, sportsskade, arbejdsskade, døjer med hovedpine eller andre kropslige problematikker.

Massage med saunaindpakning

I denne lækre behandling kombineres massage og varme til at give en optimal afstressende og muskelafspændende oplevelse.

Du får 45 min. dybdegående massage på ønskede områder og 45 min. indpakning i saunatæppe med infrarød varme, som har en både afslappende og udrensende effekt.

 

Behandlingen kan både bookes til en enkelt person eller to personer samtidig.

 

Varighed: 90 min.

1 pers. 975Kr.
2 pers. 1.350Kr.