Behandlinger

Eyelash Extensions

Eyelash extensions påsættes 1:1 på dine naturlige vipper, og kan designes efter din øjenform og ønske af udseende. Fx. har du nedadgående og lige vipper, kan vi påsætte vipper, der giver et større løft.

Vælg eyelash extensions, hvis du ønsker længere, fyldigere vipper med mere løft.

Vi arbejder kun med syntetisk materiale og aldrig ægte mink hår, hvilket giver en dybere sort farve, fast form på den kunstige vippe og mulighed for individualisering af designet til dine øjne. Det er ikke nødvendigt at få farvet sin vipper ifm. med eyelash extensions, og dette anbefales heller ikke af hensyn til holdbarheden på vipperne.

Det er vigtigt at vælge din vippeteknikker med omhu. Hos os sørger vi altid for at de kunstige vipper aldrig er tungere end dine naturlige vipper kan holde til. Dermed er der ingen risiko for at knække dine vipper eller skade hårsækken.

Der bliver heller aldrig brugt mere lim end højest nødvendigt, så vi dermed undgår at vipperne kommer til at klistre sammen.

Faux mink lashes er en rund type vippe, der tynder ud i spidsen og efterligner den naturlige vippe for et mere naturligt look.

Cashmere lashes er trykket bikonkave i stedet for runde, så de omslutter den naturlige vippe og medhjælper til øget holdbarhed af dit sæt. Disse vipper syner bredere pga. deres form, og de tynder ikke ud i spidsen ligesom faux mink.

Opfyldning af dine vipper
Omkring 3 uger efter sidste påsætning, skal vipperne opfyldes, for at vedligeholdes. I efterår/vinter halvåret, taber vi flere vipper end vi plejer, hvilket er helt naturligt. Derfor skal du forvente i denne periode, at opfyldning kan være nødvendig hver 2-2,5 uge.

OBS!

Har du fået påsat single lashes et andet sted, og gerne vil booke tid til en opfyldning hos os, bedes du kontakte os for en gratis konsultation inden.

Er du i tvivl, om du kan tåle eyelash extensions limen, permlotion og/eller vippefarve, anbefales det at komme og få en gratis allergitest. Kontakt os herom.

Nyt sæt single lashes

Vipperne påsættes 1:1. Disse vipper er trykket bikonkave og omslutter den naturlige vippe, hvilket kan medføre til øget holdbarhed. Samtidig syner de bredere og giver et fyldigere look. Tynder ikke ud i spidsen.
OBS vipperne må ikke gøres våde 8 timer efter påsætning.

Opfyldning af single lashes (stor)

Hvis du har ca. 60% af dine lashes tilbage, bestilles en stor opfyldning.

Bookes omkring 3 uger efter sidste påsætning. Alt afhængig af din hjemmepleje og pasning af vipperne, er tiden kun vejledende, og du kan derfor risikere at være færdig før tid.


OBS! Vipperne må ikke gøres våde 8 timer efter påsætning.

OBS! Har du fået påsat vipper et andet sted, og gerne vil booke tid til en opfyldning, bedes du kontakte os for en gratis konsultation inden.

Opfyldning af single lashes (lille)

Hvis du har ca. 80% af dine lashes tilbage, bestilles en lille opfyldning.

Bookes omkring 1 uge efter sidste påsætning. Alt afhængig af din hjemmepleje og pasning af vipperne, er tiden kun vejledende, og du kan derfor risikere at være færdig før tid.


OBS! Vipperne må ikke gøres våde 8 timer efter påsætning.

OBS! Har du fået påsat vipper et andet sted, og gerne vil booke tid til en opfyldning, bedes du kontakte os for en gratis konsultation inden.

Aftagning af eyelash extensions
Lash lift inkl. farve